انفجار بیروت داری پیامدهای سیاسی است-راهبرد معاصر
پاسخ یک منبع نزدیک به قالیباف به سخنان نخست وزیر لبنان در خصوص آتش بس قالیباف در گفتگو با روزنامه فرانسوی فیگارو: از هر تصمیم مجلس، دولت و مقاومت لبنان حمایت می‌کنیم خطیب جمعه تهران: اسرائیل منتظر معجزه غزه و لبنان باشد | هشدار جدی برای تل‌آویو و شرکای آن سپاه پاسداران بیانیه صادر کرد: جزئیات برگزاری مراسم‌های بزرگداشت شهید سردار نیلفروشان واکنش متفاوت زیباکلام به ترور یحیی السنوار توسط اسرائیل: چقدر می‌گفتند زیر تونل‌ها پنهان شده است محسن رضایی: ایران به دنبال جنگ نیست عضو کمیسیون آموزش مجلس: تعداد بازماندگان از تحصیل به‌دلیل فقر نگران‌کننده است پاسخ یوسف پزشکیان به اظهاراتی که رسایی به رئیس‌جمهور نسبت داد فرمانده نیروی دریایی ارتش به المیادین: واکنش ما شدید و شوکه کننده خواهد بود رهبر انقلاب: تکریم سرکار خانم مصطفوی کاری شایسته است | ایشان با استقامتی که از فرزندِ امام خمینی انتظار می‌رود پایبندی خود را به خط امام نشان دادند؛ یک نمونه آن تشکیل انجمن دفاع از فلسطین است فاطمه مهاجرانی: اولویت دولت در لایحه بودجه ۱۴۰۴ توجه به اقشار کم‌درآمد است پزشکیان: قرار نیست به هر قیمتی به سمت توسعه حرکت کنیم شهید نیلفروشان در خانه ابدی خود آرام گرفت + فیلم مراسم تشییع شهید نیلفروشان | بدرقه فرزند ایران در آغوش مردم نصف جهان؛ راه شهدا ادامه دارد قالیباف خطاب به اهل سنت: شما جان و برادر ما هستید | خدا نگذرد از کسانیکه می‌خواهند تخم تفرقه بریزند

انفجار بیروت داری پیامدهای سیاسی است

کارشناس برجسته تحولات غرب آسیا با بیان اینکه انفجار بیروت در منطقه ای رخ داد که موقعیت اقصادی لبنان به شمار می‌رود، معتقد است این منطقه اصلا مکانی برای فعالیت‌های نظامی یا شبه نظامی نبوده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۸ - ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 05
کد خبر: ۵۳۶۵۶

انفجار بیروت داری پیامدهای سیاسی استبه گزارش راهبرد معاصر سعد الله زارعی با اشاره به انفجار دیروز بیروت درباره بافت جمعیتی این شهر گفت: بیروت کلا به سه بخش تقسیم می‌شود. یک بخش جنوب بیروت است که شیعه نشین است و اصطلاحا به آن ضاحیه می‌گویند.  در این منطقه حدود 700 الی 800 هزار شیعه سکونت دارند . بخش دیگر، بیروت غربی است که سنی نشین است و از سایر مناطق بیروت پیشرفته تر محسوب می‌شود.  بخش سوم هم  بیروت شرقی است که مسیحیان در آن سکونت دارند. یک منطقه دیگری هم به نام جبال وجود دارد که دست دورزی هاست.

این کارشناس تحولات غرب آسیا با بیان اینکه انفجار بیروت در منطقه سنی نشین پایتخت لبنان رخ داده است، اظهار داشت: این منطقه که بندری هم  است، در واقع، موقعیت اقتصادی لبنان در اینجا قرار دارد و هیچ گاه شیعیان در آنجا نبوده‌اند و اصلا محلی برای فعالیت‌های نظامی یا شبه نظامی نبوده‌ است.

وی دو احتمال را برای انفجار بیروت مطرح  کرد و اظهار داشت: اول اینکه  انفجار در منطقه سنی نشین بیروت، می‎تواند توطئه آمیز باشد . مثلا برای ایجاد درگیری یا فشل کردن دولت. دوم آنکه، انفجار بیروت می‌‌تواند سهل انگاری باشد چون این انفجار ابتداء از یک آتش سوزی شروع شد، بعد آتش سوزی به انباری سرایت کرد که در آن نیترات دپو شده بود و سرانجام این انفجار رخ داد .

زارعی تصریح کرد:  اکنون نمی‌توان درباره توطئه آمیز بودن یا عادی بودن انفجار بیروت نظر داد ولی این ماجرا تاثیر زیادی به جای خواهد گذاشت چراکه طی 70 الی 80 سال گذشته در لبنان ما شاهد فاجعه به این بزرگی نبوده‌ایم.

این کارشناس تحولات غرب آسیا در پایان اظهار داشت: انفجار بیروت دارای پیامدهای سیاسی است.

 

تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار